Nederlandse Zeevarenden Centrale zet noodfonds op

NZC zet noodfonds op

De Nederlandse Zeevarendencentrale (NZC) heeft besloten een noodfonds op te richten om Oekraïense en Russische zeevarenden in nood te helpen. Dit noodfonds is beschikbaar voor zeevarenden die dringend hulp nodig hebben vanwege betalingsproblemen met een geblokkeerde bankpas. Het fonds is primair gericht op het voorzien in basisbehoeften, zoals simkaarten, hygiëneproducten en andere praktische benodigdheden. Deze zeevarenden kunnen in elke Nederlandse haven ondersteuning aanvragen bij de lokale  Seaman’s Mission of bij een scheepsbezoeker.

Om zoveel mogelijk zeevarenden voldoende te ondersteunen roept NZC andere bedrijven en organisaties op om hun voorbeeld te volgen en bij te dragen aan dit noodfonds! Voor bijdragen kunt u contact opnemen met de heer Danielse ( info@chdanielse.nl ) of   penningmeester@zeevarendencentrale.nl .