Zeeuws Tweede Kamerlid bezoekt ons zeemanshuis

Op 18 augustus ’22 heeft ons Zeemanshuis bezoek gehad van het Zeeuwse VVD Tweede Kamerlid Jacqueline van den Hil. We hebben uitvoerig kunnen vertellen wat er voor de zeevarenden die onze Vlissingse havens aandoen, wordt gedaan.

Zoals het nut van scheepsbezoeken, en de noodzaak van een zeemanshuis in een havengebied om de zeelieden de gelegenheid te bieden voor een beetje ontspanning, shoppen en de mogelijkheid om contact met de familie op te nemen.

Jaqueline heeft zich actief ingezet in de tijd van vaccinaties voor buitenlandse zeevarenden en het openstellen van de zeemanshuizen tijdens de lockdown

Ook hebben wij de noodzaak van steun/subsidie van het Rijk voor het welzijn van zeevarenden in alle Nederlandse havens toegelicht, waarvoor zij veel begrip had.