Het zeemanshuis in Vlissingen start ook dit jaar weer haar sponsoractie voor het ondersteunen van zeevarenden tijdens de Kerstdagen op zee.

Dankzij uw enorme hulp was 2021 een geweldig succes en hebben onze vrijwilligers tijdens de Kersperiode ca. 650 pakketten kunnen uitdelen aan de bemanningen van de schepen die kort voor -of tijdens- de Kerstdagen naar zee vertrokken.

 

Voor dit jaar zijn eerste voorbereidingen voor onze jaarlijkse actie “Kerstpakketten voor zeevarenden”  inmiddels begonnen. Ook nu weer willen wij vanuit ons zeemanshuis met onze Kerspakkettenactie de zeevarenden een hart onder de riem steken en een blijk van waardering geven. De situatie voor zeevarenden is nog steeds niet rooskleurig. Soms mogen of kunnen de zeelieden nog steeds niet van boord tijdens een havenbezoek.

 

Ons doel is om ook dit jaar voor zo’n 600 zeelieden pakketten samen te stellen , met allerlei gebruiksartikelen, kleding, handigheidjes en wat lekkers, die tijdens de “Kerst op zee” kunnen worden gebruikt. Ook willen wij telefoonkaarten tegen gereduceerde prijzen tijdens de kerstdagen aanbieden aan de zeelieden

Om dit te realiseren hebben wij uw hulp hard nodig!

 

Als u ons hiervoor wilt sponsoren kunnen wij u het volgende aanbieden:

  • Vermelding van uw logo in onze nieuwsbrief die eens per kwartaal wordt gepubliceerd binnen de scheepvaartwereld in de regio, en sponsoren (zie bijlage).
  • minimaal één keer gratis gebruik van onze vergaderruimte voor bijvoorbeeld een operationeel overleg, scholing van werknemers of een receptie in onze bar.
  • Vermelding van uw logo/naam op onze “wall of sponsors” in het zeemanshuis.
  • Een netwerkbijeenkomst zoals nieuwjaarsborrel, voorjaars-BBQ, etc.(indien dit wordt toegestaan)
  • mogelijkheid van verspreiden van foldermateriaal van uw bedrijf op een “zuil” in de hal van het zeemanshuis.
  • vermelding van sponsor op onze website.
  • Uw logo op onze shuttlebus , die dagelijks door het havengebeied rijdt vanaf € 1000,-

 

Graag ontvangen wij van u een reactie als u ons initiatief wilt ondersteunen: manager@missiontoseafarers.nl

 

op onze website www.missiontoseafarers.nl is een speciale knop voor sponsoren/donateurs om ons middels iDEAL te steunen,

of u kunt iets overmaken naar de IBAN Nummer: NL 09 RABO 0132 0041 86. Of ga naar www.missiontoseafarers.nl

 

Alvast hartelijk bedankt, namens de Zeevarenden en de vrijwilligers/medewerkers van de Mission to Seafarers in Vlissingen.