Cargadoorscafé in het zeemanshuis

13 April was het eerste Zeeuwse Cargadoorscafé bij het zeemanshuis in Vlissingen.  Martin Dekker, de voorzitter van de VZC hield een openingswoord.  Het werd een geslaagde avond met veel leden, geassocieerde leden en gasten. Fijn om op deze manier in verbinding te komen met de mensen die werkzaam zijn in de maritieme sector in Zeeland. Dank aan de The Mission to Seafarers Vlissingen voor hun gastvrijheid en tot ziens dit najaar!

Het allereerste Zeeuwse Cargadoors Café georganiseerd door de Vereniging van Zeeuwse Cargadoors

Mission to Seafarers Vlissingen (Flushing) bedankt voor de uitstekende gastvrijheid en de bijbehorende hapjes en drankjes.

Doel van het café is onder andere om meer verbinding te brengen tussen de mensen werkzaam in de haven bij de diverse agenturen maar ook terminals, dienstverleners, autoriteiten enz. (leer het gezicht achter de email of telefoon kennen), dus volgende keer hopen we nog meer mensen van de diverse (geassocieerde) leden te mogen ontvangen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot geassocieerd lidmaatschap of zou je als introducee het volgende café willen bezoeken dan is informatie beschikbaar  via info@zeeuwse-cargadoors.nl