Managing Director van Damen Shiprepair Vlissingen B.V “Peter Sterkenburg” viert afscheidsfeest in het zeemanshuis.

Donderdag 20 april werd het het pensioen van Peter Sterkenburg bij Damen Shiprepair Vlissingen groots gevierd in ons zeemanshuis door de directie  en werknemers van Damen.

Peter klom in 48 jaar tijd helemaal op de ladder van productie tot uiteindelijk een werf MD. Trots overhandigde hij Michiel de Vliegher de (symbolische) sleutel en laat een veilig en gezond bedrijf achter. Peter werd  bedankt voor zijn vertrouwen en steun. Het werfteam zal verder bouwen onder de nieuwe leiding van Michiel de Vliegher.

Namens ons zeemanshuis hebben wij Peter ook nog een bloemetje aangeboden voor de bijzonder plezierige samenwerking die wij jarenlang mochten hebben  en de steun die wij van Damen Shiprepair Vlissingen kregen. Wij hebben het volste vertrouwen in de toekomst met de nieuwe Managing Director!

Mocht Peter zich op termijn gaan vervelen, dan is er in ons zeemanshuis altijd een plaatsje als vrijwilliger beschikbaar 🙂