Maritieme Haringparty

Ons zeemanshuis in Vlissingen was een van begunstigde van de verkoop van het eerste haringvaatje in Vlissingen. Met veel dank aan de lionscub in Vlissingen en port promotion council North Sea Port, samen met de vele bedrijven die hieraan hebben meegewerkt

Maritieme Haringparty succesvolle netwerkbijeenkomst

De eerste Maritieme Haringparty die Promotion Council North Sea Port op 22 juni samen met Lionsclub Vlissingen heeft georganiseerd, is bezocht door zo’n 600 mensen.

In de Lasloods genoot een grote vertegenwoordiging van het havenbedrijfslevenvan North Sea Port (Vlissingen, Terneuzen en Gent) en hun relaties van de eerste Hollandse Nieuwe en andere lekkernijen. Tijdens de veiling won Vincent Courtois, algemeen directeur van Ovet, met een bedrag van 3.000 euro het eerst vaatje haring. Dit leverde, samen met een verloting van Zeeuwse kunstwerken, een totaalbedrag op van 7.500 euro voor het goede doel. Promotion Council North Sea Port heeft dit jaar de Zeemanshuizen in de haven van North Sea Port als goed doel aangebracht. Dit zijn Mission to Seafarers Vlissingen, Seaman Centre Terneuzen en Stella Maris Gent, die ieder een cheque ter waarde van 1.500 euro in ontvangst mochten nemen. Daarnaast was er nog een mooi bedrag voor het Jeugd Educatie Fonds.