Oceanwide organiseert sportdag voor haar bemanningen in het Zeemanshuis

 

Op 18 Mei heeft Oceanwide Expeditions een sport en spel dag georganiseerd voor haar bemanning die op dat moment met de schepen Ortelius, Plancius en Hondius bij scheepswerf Reimerswaal lagen voor onderhoud. Het veld is gebruikt voor onder andere volleybal, voetbal en diverse spel activiteiten van Qui Vieve. De dag is afgesloten met een fantastische barbecue verzorgd door Oceanwide Catering in samenwerking met Den Helder Shipstores. Het was voor Oceanwide de 1e keer om zoiets groots te organiseren, maar het enthousiasme was enorm: Volgend jaar komen we graag terug voor een sportieve dag met elkaar! Met circa 90 bemanningsleden hebben we enorm genoten van de gastvrijheid van het Zeemanshuis en haar vrijwilligers.

Team Crewing Oceanwide Expeditions: Nynke, Madelene Martine & Karin