Vrijwilligers

Vrijwilligers

Bij de Mission to Seafarers zijn ongeveer 45 vrijwilligers actief. Er rijden chauffeurs op de shuttlebus, er staan mensen in ons winkeltje en er zijn vrijwilligers die de bar bemensen . Dit laatste gebeurt alleen als de vaste mensen er niet zijn.

Daarnaast zijn er nog scheepsbezoekers, die gaan naar de schepen toe om te kijken of er behoefte is aan een praatje, of er problemen zijn en ze verkopen zo nodig telefoon- en datakaarten.

Het bestuur bestaat ook uit 5 vrijwilligers en de Raad van Toezicht heeft 3 vrijwilligers.

Al met al een hele groep die zich actief en met passie in zet voor het welzijn van de zeevarenden.

Ons zeemanshuis in Vlissingen-Oost zou  graag in contact willen komen met een enthousiaste Barmedewerker voor ca. twee weekenden per maand

De Stichting the Mission to Seafarers Vlissingen is een non-profit organisatie en zet zich in voor het welzijn van zeevarenden, die voor korte of langere tijd de havens van  Vlissingen aandoen. Wij zijn eigenaar van en exploiteren het Zeemanshuis in de havens van Vlissingen, dat elke namiddag en avond open is voor zeevarenden.

Samen met een veertigtal vrijwilligers en enkele betaalde medewerkers bieden wij de zeevarenden zeven dagen per week een soort huiskamer aan waar zij terecht kunnen  voor koffie, thee, of bijvoorbeeld een biertje. Ook kunnen ze bij ons terecht voor telefoonkaarten maar ook bijvoorbeeld voor een spelletje dart of biljart.

Er is ook een winkeltje in het zeemanshuis waar gebruiksgoederen voor zeevarenden worden verkocht.

Wij vragen:

Een barmedewerker die de Engelse taal beheerst, sociaal is aangelegd en in de avonduren beschikbaar is.

Het liefst in bezit is van diploma Sociale Hygiëne  (niet noodzakelijk)

Werktijden:

Ons zeemanshuis is zeven dagen per week geopend van 17:00 uur t/m  ca. 24:00 uur.

De barmedewerker zal in overleg ca. twee weekenden per maand worden ingeroosterd

Wij bieden:

Een gezellig team van vrijwilligers en medewerkers

Onze vrijwilligers ontvangen een kilometervergoeding.

Vrijwilligersvergoeding behoort tot de mogelijkheden

Veel waardering

 

Bij interesse graag een mailtje of een belletje

Mission to Seafarers

Ritthemsestraat 498

4389 PA Vlissingen

+31(0)118-467063

info@missiontoseafarers.nl       (werktijden: ma t/m vr van 9.00 – 13.00 uur.)

Wilt u ook iets voor de zeevarenden betekenen? Wij zijn een non-profit organisatie waardoor wij afhankelijk zijn van vrijwilligers om onze werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan: chauffeurs voor het vervoer van de zeevarenden scheepsbezoekers winkelmedewerkers mensen die af en toe de bar willen bemensen. Vele handen maken licht werk.Wilt u ons steunen als vrijwilliger, of kent u iemand die mogelijk interesse heeft om ons een handje te helpen? Neem dan contact op via mail of telefoon (manager@missiontoseafarers.nl of 0118-467063).